Gönül adamı Timuçin Akar sevdiklerini Gözü Yaşlı geride...

Gönül adamı Timuçin Akar sevdiklerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü

AHA İSTANBUL - Akar Ailesi aile büyükleri Timuçin Akar için yas tutuyor.

14 Mart 2024 - 20:20
Reklam

Aslen Iğdırlı olan iki çocuk babası Timuçin Akar 62 yaşında sevdiklerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hayata veda etti. Geçirdiği rahatlık sonucu hayata veda eden rahmetli Timuçin Akar'ın son vedası için Haznedar Merkez Mehdiyea Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi rahmetlinin çocukları Melisa, Nebi Kağan Akar ve rahmetlinin kardeşleri Asker, Coşkun,  Abbas, Muaye, Kurban, Venüs Akar Kardeşler, rahmetlinin yeğeni Tugrul Akar rahmetlinin Musalla taşında yatan naaşı başında taziyeleri tek tek kabul ettiler.  Rahmetlinin son yolculuğunda ve acılı aileyi yanlız bırakmayanlar arasında  Güngören Esnaf kefalet Kooperatif başkanı Kamil Bulut kooperatif müdürü Ayten Şahin, uzun yıllar komşuluk yapan Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan, yakın akrabası Musa Zeyem, Saadet Partisi ilçe başkan yardımcısı Erol Karabul, Beyin Sporları Kulüp Başkanı Eyüp Araz ve ismini sayamadığımız çok sayede aile dostu ve Yakın akrabaları rahmetlinin mesai arkadaşları Son Veda da yerlerine aldılar, acıya ortak oldular. 

Rahmetlinin 30 yıllık hayat arkadaşı Rukiye Akar  metanetini koruyarak dostlarının tesellesiyle hayat arkadaşına veda etti. Rahmetini kız kardeşleri ise Musalla taşın da yatan abilerinin tabutuna sarılarak göz yaşlarıyla veda ettiler.

Rahmetlinin cenazesini Mehdiye Camii imamı Seyh Sabri Sayan kıldırırken haklar helal edildi. Semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi.  Cenaze namazı sonrası  rahmetli  dualarla ebedi istirahatgahı  olan Kayabaşı aile kabristanına uğurlanırken rahmetlinin oğlu Nebi Kağan hayatının en ağır yükünü omuzladı. 

KAYNAK: AKBABA HABER AJANSI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Güngören Yahya Çavuş İlkokulu Sağlıklı Yaşam İçin Kolları Sıvadı
Güngören Yahya Çavuş İlkokulu Sağlıklı Yaşam İçin Kolları...