30 yıllık ustalığını sofrada misafirlerine sunan Tahir Onay, Konya'nın kendine has olan Konya Fırın kebabını herkesin tatmasını istiyor. Eski Londra Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan, Meydan Merter'de gıda katında bulunan Konya Mevlana işletmesinde, hem damak tadına, hem de yöresel kültürüne katkı sağlamak için sanki kültür ateşesi gibi hizmet veriyor. Konya Mevlana işletmesinin ailesi ile başında olan Usta Tahir Onay, üretilen Konya'ya özel pideleri ve yemek çeşitleri ile müşterilerinin beğenisini kazanıyor. Çoban Kavurma, Kuzu tandır, Sac Kavurma gibi et yemeklerinin yanı sıra, Konya etli ekmek, bıçak arası etli ekmek ve diğer çeşitleri ile doyumsuz tatları damak severlerle buluşturuyor. Usta Tahir Onay; "Biz çocukluğumuzdan beridir bu lezzetlerin arkasında durarak, herkesin Konya mutfak kültürüne ve damağına sahip olması için yıllarımızı verdik. Konya'lı olarak herkesin yöresel etli yemeklerimizi ve pide çeşitlerimizi tatmalarını sağlamak için çalışıyoruz. İşletmelerimizde, müşterimizin beğenisine ve damak tadına göre günlük çeşitliliğimizle üretiyoruz. Meydan Merter yönetiminin bize sağladığı avantajları iyi kullanarak burayı Konya'lıların bir durağı haline getirdik. Kendi yetiştirdiğim çocuklarımla hizmet vermeye devam ediyoruz. Paket servisimizle buraya gelemeyen müşterilerimiz için bu lezzeti yanlarına götürüyoruz. Biz bir aile şirketiyiz. Bu bayrağı benim çocuklarımın benden alıp, bu kültürümüzü yaşatmak için daha ileriye götüreceklerine inanıyorum." dedi. Konya Mevlana'da üretilen yemek ve pide çeşitleri herkesin iştahını kabartan cinsten.