Helal Et Restaurant Damak Tadını Bilenlerin Durağı Oldu

Helal Et Restaurant Damak Tadını Bilenlerin Durağı Oldu

04 Mayıs 2014 - 11:08
Reklam

Gıda merkezi olarakda anılan Güngören her geçen gün yeni lezzet ve damak tadına sahip oluyor. Bunlardan birisi olan Helal Et Bağlar caddesi üzerinde hizmete girdi. 15 yıllık restaurant tecrübesi ile hizmet vermeye başlayan helal et değişik bir konsepti ile müşterilerini ağırlıyor. Porsiyon siteminin olmadığı kilo üzerinden yiyeceğin kadar çok çeşit  sipariş vererek kızartılıp sofranıza getirip afiyetle yiyebileceğiniz bir işletme türü. Eski kendin ye kendin pişir tarzının yeni nesil işletme şekli olan bu hizmet daha kaliteli ve daha hesaplı oluyor. Yönetim kurulu başkanlığını Mehmet Özbaysar'ın yaptığı işletmede konusunda usta eli hünerli insanlar görev yapmakda. Ağırlamasını ve uğurlamasını iyi bilen bir işletme. İşletme sahibi Mehmet Özbaysar işletme ile ilgili bilgi verirken "Bizler 15 yıllık gıda sektöründeki tecrubemizle bu işletmeyi halkımızın hizmetine sunduk. Daha evvelinden kebap ve dürüm üzerine çalışırken , müşterilerimizin bizleri yönlendirmesi ile bu tarz bir yapıya döndük. Böyle olunca müşterilerimzin ilgisi daha fazla oldu. Aileler toplu olarak gelmeye başladı. Damak tatlarına hitap edecek yiyecekleri et türlerini artık her müşteri görerek kendisi beğeniyor. Yeni yerimiz 200 m2 kapalı alanın yanı sıra 200 m2 açık alana sahip olup  aile bölümüz vardır. Burası gelenlerin huzur bulacağı bir işletme. "dedi. Helal Et restaurantında mangal'ın başında 15 yıllık mangal ustası olan Fahri Özbaysar duruyor. Etin pişirilmesinin püf noktasının olduğunu dile getiren usta "Izgarada pişirilen etin bir pişme kıvamı vardır. Vucut etteki proteini alabilmesi buna bağlıdır. Bunu iyi ayarlamak gerek, Midenin yorulmaması için et kendi öz suyunu alacak şekilde pişirilmeli aksi taktirde fazla pişirilen et midenin yorulmasına sebep olacağı gibi, yiyenler içinde rahatsızlık verir."dedi. İşletmenin sahibi Malatya'lı olunca Malatya dernekleri ve iş adamları  bu açılış programanı özel ilgi göstererek katıldılar. Malatya Kale  İzollu kale ikizpınar köyü yönetimi başkan Ümit Aldemir ve yönetim kurulu hazır bulunurken Kale ikizpınar köyü derneği başkan yardımcısı Mehmet Özbaysar ve yönetim kurlu üyeleri, Akkuşlar tekstil yönetim kurulu başkanı Talat Akkuş, yönetim kurulu üyesi Naci ve Hüsnü Akkuş, Aldemir gıda yönetim kurulu üyesi Şahin , Fikret Aldemir, Malayalı iş adamlarından Burhan Akkuş, Remzi Binici, Kenan Karakurt, İlyas Yerli Cemal Özbaysar, Erdoğan Özbaysar"da misafirler arasında yerlerini aldılar. Akkuş tekstil yönetim kurulu başkanı Talat Akkuş işletme ile ilgili izlenimleri sıralarken "Burada damak tadımıza uygun lezzetlerle tanıştık. Allah hayırlı ve uğurlu etsin "dedi. Kale İzollu İkizpınar köyü dernek başkanı  Ümit Aldemir'de "İşletmenin sahibi mehmet Özbaysar derneğimzin üyesidir. Yıllarca bu sektörde çalışıyor. Çok güzel bir mekan açmış başarılarını diliyoruz.Dernek olarak yanındayız. Malatya'lıların başarılı olması bizleri gururlandırıyor."diyerek temenide bulundu. Gelen misafirler et lezzetinin en üst damak tadını ve çeşidini tadarak bereket duası ile sonlandırarak işletme sahibi Mehmet Özbaysar ve kardeşleri tarafından gelen misafirler tek tek uğurlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
GÜNGÖREN AKIL ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'NDA YAHYA ÇAVUŞ İLKOKULU'NA ÖDÜL YAĞDI
GÜNGÖREN AKIL ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'NDA YAHYA ÇAVUŞ...
Güngören Malatyalılar Dernek Merkezi Hizmete Açıldı
Güngören Malatyalılar Dernek Merkezi Hizmete Açıldı