Güngören ilçe olduğu sırada cazibesini arttırırken bunun yanı sıra diğer sektörlerdede gelişmeler oldu. İlk köklü gıda firmalarımızdan olan Çınar Saray Saç Tava Restaurantı 1992 yılında açılarak bu günümüze kadar geldi. Değişik damak tadı ve hizmet kalitesi ilekendini ispatlayan Çınar Saray Saç Tava 21. yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu kültürü ve damak tadı olarak gelişen sac tava et yemeği İstanbul'da beğeniye sunan bir işletme Çınar Saray Saç Tava.
Çınar Saray saç tava restaurantı gelen misafirlerini ağırlarken anadolu insanının misafir perverliğini ön plana çıkartarak hizmet anlayışına sahip bir işletme. Damak ve adı ile bütünlşen servis ve hizmet kalitesi sektöründe ilk sıralarda yer almasını sağlıyor. İşletme yönetim kurulu başkanı Yusuf Çınar hizmet kalitesinin sırrrını açıklarken "Biz sadece yemek kalitesi ve damak tadı lezzeti ile 20 yılı geçirmedik.Biz müşteri memnuniyeti kazanmak için hizmet kalitemizi misafir perverliğimizle bütünleştirdik. Müşterilerimiz aileleriyle kendi yerleri olduğunu yaşatarak bu günlere ve bu markaya sahip olduk. Çalışan personellerimiz hep ailemiz oldu. 21 yıl aynı yerde hizmetimizi arttırarak yolumuza devam ettik. Bizim kaliteli hizmetimiz çok syıda insanlarımıza örnek teşkil ederek kalitelerini arttırdılar."dedi. Sektörde bir lokomotif olduklarını dile getiren Yusuf Çınar damak tadı ve hizmet kalitesinin dodern cihazlarla donatarak devam edildiğini vurduladı. Hizmet politikası. Damak lezzeti. ağırlama ve servis kalitesi dedi. Çınar saray saç tava restaurantının kurucusu Şehmuz Çınar Saray saç tava serüvenini anlatırken "1990 yılında ilk ben İstanbul'a geldim. Bağcılar belediyesinde 8 ay çalıştım. Daha sonra ayrılarak şu an hizmet ettiğimiz bu restaurantı açtık. Güngören halkı özel bir damak tadı istiyordu. Bizim yöremize ait olan yuvarlak saç tava lezzetini buraya getirdik.Bahçelievlerden, bağcılardan müşterilerimiz gelmeye başladı. Yöremizin yemeğini İstanbul halkına tanıştırdık. Şimdi her yerde artık saraya saç tava herkesin damak tadıla ulaştı. Biz okul olduk. Bizlerin yanında çalışanlar bu mesleği yapanlar şu anda çok büyük restaurantların sahipleri oldular. Damak tadımızı herkesin ayaklarına götürdük.Şu anda bizim yetiştirdiğimiz ustalarda başka ustalar yetiştirerek bayrak yarışında yer alıyorlar. Yuvarlak saç tava kültürü artık markalaştı. bizim prensibimiz kaliteden ödün vermemektir."dedi.
Çınar Saray sac tava restaurantı Güngören belediye başkanlığının beyaz gül bayrağına sahip olup tüm gıda kodeksi belgelerini alarak duvarlarında gururla müşterilerin görgüsüne sunan bir işletme.