çebi Damak Pide Yeni Yüzüyle Görücüye çıktı

çebi Damak Pide Yeni Yüzüyle Görücüye çıktı

13 Haziran 2013 - 23:31
Reklam

İlçemizde damak tadı denildiğinde Karadeniz yöresinin damak tadı olarak kabul gören Damak pide ve et yemekleri restaurantı yeni imajı ile hizmet kalitesini arttırdı. Sanayi mahallesi Aydın caddesi üzerinde faaliyetini sürdüren Damak pide Yaklaşık günlük 15 çeşit , haftada ise 100'e yakın dönüşümlü yemek çeşidinin çıkarıldığı, kara fırında pide çeşitlerinin üretildiği, müşteri memnuyetine dayalı bir restaurant. İşletmenin sahibi Tahir Çebi yaptığı açıklamada "Karadeniz damak tadının durak noktası olan damak pide yöresel yemeklerimizlede her kesime hizmet veriyoruz. Yöresel yemeklerimizin çeşitliliği ile müşterilerimizin % 40' doğu ve güney doğulu müşterilerimizden oluşmaktadır. Kullandığımız malzemeler o yöreden geirilerek sofralara inmektedir. Ustalarımızın hepsi kendi dalında ömürlerini mesleklerine vererek gelmişlerdir" dedi. İşletme müdürü Hasan Bıyık "Müşteri kitlemizde o yörenin damak tadı bulunduğundan iş adamları, sanayiciler, Tüccarlar ve siyasilerimiz fazlasıyla yer almaktadırlar" dedi. 25 yıllık kara fırın ustası Mustafa Keskinsoy "Elle açılan pidelerimizle Kıymalı, kavurmalı, karışık pide çeşitlerimiz vardır. Yöresel ürünlerden imalat edildiği için ve taş fırın yani kara fırın kullanıldığından damak tadı yakalamaktayız" dedi. Ömrünün 30 yılını yemek üreterek geçiren Ustaların ustası Ali Tabak'da "Haftalık Yüze yakın çeşit ile yemeklerimizde hizmet vermekteyiz. Naturel ürün ve doğal malzemeler kullanmaktayız" dedi. İşletme sahibi Tahir Çebi gelen müşterileri ile tek tek ilgilenip hizmet kalitesini bizzat uyguluyarak beğeni kazanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
GÜNGÖREN AKIL ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'NDA YAHYA ÇAVUŞ İLKOKULU'NA ÖDÜL YAĞDI
GÜNGÖREN AKIL ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'NDA YAHYA ÇAVUŞ...
Güngören Malatyalılar Dernek Merkezi Hizmete Açıldı
Güngören Malatyalılar Dernek Merkezi Hizmete Açıldı