Dürümcü Ağam Hizmete Girdi
Güngören köyiçinin gıda lezzet merkezi olmasından dolayı her geçen gün damak tadı çeşitliliği olarak yeni mekanlara sahip oluyor. Bunlardan bir yenisi olan Dürümcü Ağam, değişik bir yapısı ile hizmete girdi. Bu işletmede çöp kutusuna kadar herşeyin renginin yeşil olması dikkat çekiyor. Merkezi Bağcılar Çiftlik'de olan Dürümcü Ağam Restauranları'nın ikincisini Güngören'de açan işletme Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Öztürk, Neden Güngören? dediğimizde yatırım gerekçesini anlattı. Cuma Öztürk: Biz 1992 yılında ilk yatırımı buraya yapmaya başlamıştık. Cezayirin yeri işletmelerinin sahibi Cezayir bey ilk yatırımı yaparken biz son anda Bağcılar'a açmaya karar verdik. Daha sonra burası cazibe merkezi haline geldi. Bizlerde uzun yıllar geçtikten sonra 2. şubemizi açmaya karar verdik. Yaklaşık 165 Bin TL yatırım yaparak bu tesisi halkımıza kazandırdık. Damak tadımız çok farklıdır. Ciğer Kebabı (Cartlak Kebab), Haşhaş Kebabı, Sebzeli Çöp Şiş ile yeni bir lezzet mekanı ile buradayız. dedi. İşletme yönetim kurulu üyelerinden Aziz Öztürk: Bizler 'Ağanın adı, Damağın tadı' sloganı ile insanlarımızın damak tadına fark katmaya geldik. Kullandığımız ürünler birinci kalitedir. dedi. Mustafa Öztürk ise: Bizler ustalarımızı seçerken sanatı, ahlakı ve hijyene verdiği önemi dikkate alarak seçiyoruz. Temiz olması, hijyene önem vermesi, işini düzgün yapması bizim için bir ölçüdür. dedi.
Cuma Öztürk, oğulları Aziz ve Mustafa Öztürk ile profesyonel çalışmanın gerekliliğini yerini getirirken, başarının da anahtarı olduğunu kanıtlamış bir aile şirketi olan Dürümcü Ağam'ı Güngören'e kazandırdılar.